Våra aktiviteter

Simma, bada & träna i Skogåshallen

I Skogåshallen finns det en simhall och sporthall där vi erbjuder en mängd olika aktiviteter med bad och motion för både nybörjare och träningsvana. Här finns också ett stort kursutbud och ett rikt föreningsliv.

Skogåshallen har en 25-metersbassäng med fyra banor. I omklädningsrummen finns bastu. När vi har öppet finns det alltid banor för motionssimning. På helgerna är simhallen öppen för lek.

Välkommen till oss!

Simskola

Vi har kurser för både för barn i alla åldrar, nybörjare och mer erfarna. Dessutom erbjuder vi simskola för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Hösten 2021 erbjuder vi även simskola för mammor och barn tillsammans.

Simkurser för vuxna

I Skogåshallen erbjuder vi kurser i simning för vuxna, t.ex. för nybörjare och för kvinnor. Alla kurser startar inte varje termin, men kontakta oss gärna med önskemål eller frågor. Du kan även boka privat simlektion, se mer information längre ner.

Gruppträning

Varje vecka erbjuder vi flera pass i vattenträning är träning på grunt vatten, där vattnet är ditt motstånd. Vattnets egenskaper används för att ge effektiv och skonsam träning för hela kroppen.

Privat simlektion

Vi erbjuder även privata simlektioner. Perfekt för dig som vill utveckla din teknik och ta din simning till nästa nivå. Privat simlektion är även ett bra alternativ för dig som är nybörjare.

Sporthall

I anslutning till simhallen finns en stor sporthall. Skogås/Trångsunds Innebandyklubb är den förening som har den mesta verksamheten där. Föreningens hemsida hittar du HÄR.

Hallen bokas hos Huddinge kommun, via e-post fritid@huddinge.se.

Södertörns SS

Södertörns simsällskap har en omfattande verksamhet i Skogåshallen. Läs mer om deras verksamhet HÄR.