Våra aktiviteter

I Skogåshallen finns det en simhall och sporthall där vi erbjuder en mängd olika aktiviteter med bad och motion för både nybörjare och träningsvana, här finns också ett stort kursutbud och ett rikt föreningsliv. Välkommen!

Simma och bada

Skogåshallen har en 25-metersbassäng med fyra banor. I omklädningsrummen finns bastu. När vi har öppet finns det alltid banor för motionssimning. På helgerna är simhallen öppen för lek.

Kvinnosim

På fredagar kl 15.00-17.00 är simhallen bokad för tjejer, vi har motionssim och lek denna tid.

Gruppträning

Vattenträning är skonsam och effektiv träning.

Sporthall

I anslutning till simhallen finns en stor sporthall. Skogås/Trångsunds Innebandyklubb är den förening som har den mesta verksamheten där. Föreningens hemsida hittar du HÄR.

Hallen bokas hos Huddinge kommun, e-post fritid@huddinge.se.

Simskola

Vi har kurser för nybörjare, både barn och vuxna. Vi kör fem tillfällen fram till årsskiftet. Vi har begränsat antal platser, boka din plats HÄR.

Har du frågor gällande simskolan kan du skicka ett meddelande till skogashallen@befair.se

PT sim

Vi erbjuder även privata simlektioner. Perfekt för dig som vill utveckla din teknik och ta din simning till nästa nivå. PT sim är även ett bra alternativ för dig som är nybörjare. Kontakta oss för mer information och bokning skogashallen@befair.se

Badkalas

Välkommen till badkalas i Skogåshallen! Bad och kalas är den perfekta kombon, garanterat en rolig stund för barnen med bus och lek.

Boka ditt badkalas HÄR

Södertörns SS

Södertörns simsällskap har en omfattande verksamhet i Skogåshallen och flera andra simhallar i Huddinge och Haninge. Läs mer om deras verksamhet HÄR.