Våra aktiviteter

Simma, bada & träna

I Skogåshallen finns det en simhall och sporthall där vi erbjuder en mängd olika aktiviteter med bad och motion för både nybörjare och träningsvana. Här finns också ett stort kursutbud och ett rikt föreningsliv.

Skogåshallen har en 25-metersbassäng med fyra banor. I omklädningsrummen finns bastu. När vi har öppet finns det alltid banor för motionssimning. På helgerna är simhallen öppen för lek.

Välkommen till oss!

Kvinnosim

På fredagar kl 15.00-17.00 är simhallen bokad för tjejer, vi har motionssim och lek denna tid.

Gruppträning

Vattenträning och Vattenträning intervall

Vattenträning är träning på grunt vatten, där vattnet är ditt motstånd. Vattnets egenskaper används för att ge effektiv och skonsam träning för hela kroppen. På Vattenträning intervall höjs intensiteten ytterligare för att förbättra din kondition och styrka.

Aqua Zumba

Ett glädjefyllt danspass till latinska rytmer i vatten som passar alla. Vattnets egenskaper används för att ge effektiv och skonsam träning för hela kroppen.

Simskola

Vi har kurser för både för barn och vuxna, nybörjare och mer erfarna. Dessutom erbjuder vi simskola för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.


Privat simlektion

Vi erbjuder även privata simlektioner. Perfekt för dig som vill utveckla din teknik och ta din simning till nästa nivå. Privat simlektion är även ett bra alternativ för dig som är nybörjare. Kontakta oss för mer information och bokning skogashallen@befair.se

Sporthall

I anslutning till simhallen finns en stor sporthall. Skogås/Trångsunds Innebandyklubb är den förening som har den mesta verksamheten där. Föreningens hemsida hittar du HÄR.

Hallen bokas hos Huddinge kommun, via e-post fritid@huddinge.se.

Södertörns SS

Södertörns simsällskap har en omfattande verksamhet i Skogåshallen och flera andra simhallar i Huddinge och Haninge. Läs mer om deras verksamhet HÄR.