Skogåshallen

Medlemsförmån

Under april och maj har Skogåshallens medlemmar möjlighet att utan kostnad bada och träna även på våra systeranläggningar. Välkommen till: Mörbybadet i Danderyd,, Vasalundshallen i Solna och Söra simhall i Österåker

Vårens simskolor

Vårens simskolor är ute för bokning! Till bokningen

Bra pris träning och bad

Bad, vattenträning och tillgång till delar av utbudet hos Iform Friskvårdscenter i Skogås centrum för endast 1500 kronor/år eller 125 kronor/månad i 12 månader. Länets billigaste träning? Köp i Skogåshallens reception eller på hemsidan HÄR.

Gruppträning

Måndagar 19:00-19:45 Aqua Zumba®

Tisdagar 07:30 Vattenträning

Onsdagar 19:00 Vattenträning

Torsdagar 07:30 Vattenträning

Lördagar 10:00-10:45 Aqua Zumba®

Boka gruppträning här HÄR.

Bra pris på simskola

Boka upp en simskola hos oss för det nya priset 999 kronor.

Sju tillfällen där ert barn får möjligheten att lära sig bli vattenvan & simma samt att ha kul!

Boka hos oss HÄR eller ring på 0707 267 623.

Mysigt familjebad

I Skogåshallen har vi en 25-meters bassäng där kan du simträna, gå på vattengympa, delta i simskola eller badfritids. Vi har en liten servering. I anläggningen finns också en stor sporthall.

Hitta hit

Skogåshallen ligger 550 meter från Skogås centrum, dit det går pendeltåg (Skogås station). Vi har också bra parkeringsmöjligheter.

Coronaviruset – hur vi agerar

Vi i Skogåshallen vad vi kan för att du som besökare ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss. Våra besökares och medarbetares säkerhet har högsta prioritet och vi följer noga händelseutvecklingen i denna extraordinära situation.

  • Vi bevakar informationen från Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter och vidtar de åtgärder som rekommenderas.
  • Smittan sprids inte via klorerat vatten. Läs mer på Svenska Badbranschens hemsida.
  • Väl inarbetade städrutiner har utökats med ytterligare desinficering av utsatta områden (handtag, kranar, träningsutrustning).
  • Känner du dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Är du sjuk, stanna hemma – för din egen och andras skull.
  • Vi uppmanar alla besökare och all personal att vara extra noga med handhygien.
  • Använd desinfektionsmedel för rengöring av händer och utrustning.

Instruktörer/ Simlärare

Skogåshallen söker instruktör för vattenträning samt simlärare till simskolor, är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till Sebastian.korfmaker@befair.se Hör även av dig till honom om du har frågor.