Lediga jobb

Bad- och friskvårdsvärd i Skogåshallen

BeFair driver verksamhet i 13 bad- och friskvårdsanläggningar runtom i landet. Vår vision är att genom friskvård och sociala aktiviteter skapa mötesplatser där det sjuder av liv och aktivitet, där varje verksamhet bidrar med sin unika styrka.


I Skogåshallen finns något för alla, ung som gammal, nybörjare som träningsvan. Vi har en fin simhall med 25 m bassäng där vi erbjuder bad, lek, motionssim, vattenträning och simskolor. Här finns även en stor sporthall där det bedrivs skolidrott på dagtid och föreningsidrott på vardagskvällar och helger.


Till hösten 2021 behöver vi stärka upp vårt team med fler medarbetare och söker dig som har ett brinnande intresse för service, idrott och träning. Du har en schysst och positiv inställning, är en driven lagspelare som både motiverar och inspirerar gäster och medarbetare. För dig är det viktigt med hög kvalitet och att gästen får ett proffsigt bemötande,. Du är inte rädd att ta kontakt med de gäster som besöker oss och du gör ditt bästa för att deras besök ska bli en succé, varje gång.

Som timanställd får du arbetspass vid behov, omfattning och tider kan därför variera. I arbetet ingår kvälls- och helgtjänstgöring, här ingår en mängd olika uppgifter, bl.a försäljning, badbevakning, vaktmästaruppgifter och lokalvård för att nämna några.

Utbildning eller erfarenhet av leda simskola eller vattenträning är meriterande. Simkunnighet är ett krav och du kommer att få genomföra ett simtest innan vi går vidare till anställning, du kommer också att lämna oss ett utdrag ur belastningsregistret.

Arbetsplats

Skogåshallen

Laduvägen 2, 14233 Skogås

https://www.skogashallen.com/


Tjänst

Timanställning


Sista ansökningsdag

2021-08-22


Tillträde

Augusti 2021


Skicka din ansökan med CV och personligt brev till

jonas.willbeck@befair.se


Frågor om tjänsten skickas till

jonas.willbeck@befair.se

Varmt välkommen med din ansökan!