Om oss

Vi som jobbar på Skogåshallen vill och kan förbättra människors liv och hälsa. Vår vision och det vi varje dag arbetar med tillsammans är simning, motion, träning och lek.

BeFair driver verksamhet i 13 bad- och friskvårdsanläggningar runtom i landet. Vår vision är att genom friskvård och sociala aktiviteter skapa mötesplatser där det sjuder av liv och aktivitet, där varje verksamhet bidrar med sin unika styrka.

I Skogåshallen finns något för alla, ung som gammal, nybörjare som träningsvan. Vi har en fin simhall med 25 m bassäng där vi erbjuder bad, lek, motionssim, vattenträning och simskolor. Här finns även en stor sporthall där det bedrivs skolidrott på dagtid och föreningsidrott på vardagskvällar och helger.

Skogåshallen

Skogåshallen invigdes 1969 och var då Huddinge kommuns första simhall. Anläggningen inrymmer också en stor sporthall.

Skogåshallen ägs av det kommunala bolaget Huddinge Samhällsfastigheter AB.

Verksamheten i Skogåshallen har drivits i privat regi från början av 1990-talet. Sedan sommaren 2018 har bolaget BeFair kommunens uppdrag. Tidigare har verksamheten drivits av Södertörns simsällskap och bolaget Medley.

Södertörns simsällskap och Skogås/Trångsunds Innebandyklubb är två föreningar med en omfattande verksamhet i anläggningen.

Vår vision

Vi vill, och kan, förbättra människors liv och hälsa!

Läs mer