Nu firar vi Fair Friday tillsammans

För andra året anordnas nu Fair Friday – en dag med fokus på hälsa, personliga möten och social hållbarhet. Välkommen till Fair Friday 24 november.

– Under Fair Friday vill vi slå ett slag för det vi tror på – att människor ska må bra och att vi tillsammans kan förbättra folkhälsan. Det blir en extra härlig fredag att fira in helgen med, säger Maria Rehn, vd på BeFair.

Fair Friday hålls samma dag som Black Friday, fjärde fredagen i november, men på BeFairs anläggningar står inte konsumtion i centrum. Tvärtom är det medarbetarna som tillsammans med badgästerna och olika samarbetspartners skapar dagen.

– Be fair betyder ju ”vara schysst”. Det är en viktig del av vår värdegrund som visar vad vi står för och guidar oss i vardagen. Kan vi hjälpa till med något utöver det vanliga eller anstränga oss lite extra så gör vi det, säger Maria Rehn.  

Alla BeFairs anläggningar är unika och de aktiviteter som erbjuds ser lite olika ut. På Skogåshallen kan du ta med en vän som kan prova vattenträning gratis hela veckan. 

Simhallen – ett tredje hem
Under Fair Friday vill BeFair också hylla simhallen som en plats för alla, där alla är välkomna och som erbjuder så många personliga möten.  

– Det känns viktigt med sådana platser nu när så mycket sker digitalt. Att ge av sig själv och få så mycket tillbaka. För många är simhallen ett tredje hem, efter bostaden och jobbet. Hit kan alla komma och vara sig själva, säger Maria Rehn.